Witgoed Reparatie in Stein e.o.

Uw reparatie dienst voor huishoudelijke apparatuur            in  zuid Limburg !

Ik vraag uw begrip voor het volgende:

 

--------------------------------------------------------------------------------------------

 

Het is een eenmanszaak. Sommige dagen zal ik een dag (of dagdeel) vrij zijn of bijvoorbeeld op cursus zijn. U zult dan niet direct een reactie krijgen.

In verloftijd kunt u dan een voicemailbericht krijgen waarom ik niet bereikbaar ben. Of de melding "deze telefoon is op dit moment niet bereikbaar". Op de website zal vermeld worden waarom en tot welke datum er gesloten is..

Als u met Whats app belt  en geen gehoor krijgt, krijgt u geen voicemail te horen zoals u weet. Daarom is het verstandiger om gewoon te bellen zodat u bij geen gehoor wel een voicemailbericht krijgt. Dan hoort u wellicht een bericht waarom ik niet opneem.

Als de telefoon niet wordt opgenomen kan dat de volgende oorzaken hebben:

 

 

- Ik ben bezig met een reparatie en heb geen handen vrij..

- Ik ben in gesprek met een klant waarbij het ongepast is om op te nemen.

- Ik ben misschien in een ruimte zonder bereik.

- Ik ben er niet wegens verlof, ziekte, cursus etc.


 

Ik vraag u daarom zoveel mogelijk via de website een afspraak te maken . Ik zal u dan zo snel mogelijk te woord staan.

 

Dank u wel!