Witgoed Reparatie in Stein e.o.

Uw reparatie dienst voor huishoudelijke apparatuur            in  zuid Limburg !

Dit kost het   (incl. btw)

(betalingen à contant of per direct overboeken in bijzijn van de monteur)

 

--------------------------------------------------------------------------------------------

Wij werken niet met voorrijdkosten, maar met een vast starttarief tot aan 45 minuten voor het werk. Dus zonder onderdelen.
In de regio ( zie onderstaande kaart in de rode halve cirkel)  hanteren wij een vast starttarief van € 47,50 of € 65,-  tot aan de eerste 45 minuten, erbuiten vanaf € 60,- of 75,-

Voor alle vaatwassers en inbouw apparatuur zoals combi ovens, kookplaten, afzuigkappen is het starttarief € 65,-

Na 45 minuten komen er € 7,50 per 10 minuten voor arbeid bij tot een maximum van € 95  in de regio of 125,- erbuiten afhankelijk van de soort reparatie. 

In de meeste gevallen zal een klacht binnen 45 minuten opgelost zijn, dus voor niet ingebouwde apparaten (uitgezonderd vaatwassers) € 47,50.

Blijkt binnen een kwartier dat 't apparaat om de een of andere reden niet meer gerepareerd gaat worden betaald u slechts € 35,-

Koopt u de onderdelen die geplaatst moeten worden elders zal het bovenstaande tarief niet van toepassing zijn.

Er zijn reparaties die 1.5 à 2 uur kunnen duren (lagers vervangen, droger compleet demonteren om schoon te maken e.d.) daar geld dus een ander tarief voor waar u vooraf van in kennis gesteld zult worden.

Voor een reparatie van een tweede defect apparaat op hetzelfde adres en op dezelfde dag betaald u alleen de arbeid à € 7,50 per 10 minuten. (excl. onderdelen)