Witgoed Reparatie in Stein e.o.

Uw reparatie dienst voor huishoudelijke apparatuur            in  zuid Limburg !

Impressum / gegevens/ privacy

 

-------------------------------------------------------------------------------------------

 

 Witgoedreparatie Zuid is gevestigd aan:

Brugstraat 14
 6171 EV Stein

Telefoon: 0031 6 29939919

 

Kvk                              68056397

Btw nr                       NL001809566B85

Bankrekening        NL24RBRB0954586883

BIC                             RBRBNL21

  

 

Disclaimer:  Op al onze reparaties zijn onze algemene voorwaarden van toepassing zoals beschreven onder  "voorwaarden".Privacy beleid Witgoedreparatie Zuid

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt en waarom we deze gegevens verzamelen. Zo is het voor u duidelijk hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Witgoedreparatie Zuid. U dient zich ervan bewust te zijn dat Witgoedreparatie Zuid niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website en onze diensten geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

Witgoedreparatie Zuid respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze diensten 
Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om uw naam en telefoonnummer, in geval van een bezoek uw adres te verstrekken. Deze beperkte gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen in een papieren agenda die onder normale omstandigheden voor niemand toegankelijk is. Deze agenda is niet digitaal, kan dus niet worden gehackt. Alleen in geval van een verzonden factuur/ offerte staan enkel naam en de adres gegevens op eigen beveiligde servers van Witgoedreparatie Zuid of die van een derde partij. Telefoonnummers zonder naam van contactpersonen worden na enkele dagen automatisch van het toestel gewist.

Communicatie 
Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, worden deze berichten tijdelijk bewaard. Wij vragen enkel naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn zoals naam, telefoonnummer en adres. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. Deze beperkte gegevens worden dus opgeslagen in de server van onze email provider, een derde partij in deze.

Maakt u telefonisch een afspraak worden uw naam, adres en telefoonnummer/ emailadres helemaal niet digitaal verwerkt. Tenzij er achteraf een factuur of offerte verzonden wordt waarop naam en adres vermeld moeten worden. 

Doeleinden 
We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Veranderingen 
Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op onze site en diensten. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Vragen en feedback 
Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u via de email contact met ons opnemen:
witgoedreparatiezuid@gmail.com